HIROYAMAGATACOLLECTION HIROYAMAGATACOLLECTION

御堂筋ミュージアムとは
About MIDOUSUJI MUSEUM

御堂筋ミュージアムについて

最高240色を駆使した緻密画のようなファンタジーあふれる絵画は数多くの人々に愛され、海外でも絶大な人気を誇るヒロヤマガタ。御堂筋ミュージアムは、彼の代表作を中心に数多くのオリジナル絵画を余すところなく展示する美術館としてオープンいたしました。
ぜひ、ごゆっくりとご鑑賞ください。
※当館ではシルクスクリーンは一切展示しておりません。

MIDOUSUJI MUSEUM is a newly opened museum on 27 March, 2016, to exhibit HiroYamagata’s fascinating works from his early days.
Hiro Yamagata, whose works are well-known for the elaborate depiction to detail, full of fantasy using 240 colors in maximum, is loved by people all over the world and is greatly popular especially in the US.
All the collections are no silk screens.
We hope you spend time and enjoy Hiro Yamagata’s world.

フロアガイド
Floor Guide

5F催しフロアー Event floor

5Fのフロア
5F催しフロアー Event floor

企画展やイベントなどの催し物を開催する多目的フロアーです。

This floor can be used for all-purpose, such as special exhibitions or events.
For details, please contact us.

4F展示室 Exhibit room

3F4Fのフロア
4F展示室 Exhibition Room

日本でも有名なヒロヤマガタの代表作の数々を展示しています。
ゆとりを重視した空間設計なのでごゆっくりとご鑑賞いただけます。

Hiro Yamagata’s masterpieces.

3F展示室 Exhibit room

3F4Fのフロア
3F展示室 Exhibition Room

日本でも有名なヒロヤマガタの代表作の数々を展示しています。

Hiro Yamagata's masterpieces.

2F受付 / 売店 / ギャラリー
Reception desk / Museum shop / Art gallery

2Fのフロア
2F受付 / 売店 / ギャラリー

ミュージアムショップでは当ミュージアムにしかないヒロヤマガタコレクションのオリジナルグッズを取り揃えています。
記念品やおみやげに最適です。

We have variety of original goods of Hiro Yamagata collections which are available only in our museum shop.

1Fエントランス / カフェ / ギャラリー
Entrance / Cafe / Art Gallery

1Fのフロア
1Fエントランス / カフェ / ギャラリー
Entrance / Cafe / Art Gallery

1F Earthly paradise

You can also enjoy “Earthly paradise”, which is a painted Mercedes Benz Cabriolet motorcar with a cascade of flowers, an art work by Hiro Yamagata.

プロパックハウス 御堂筋ミュージアム